• Taxi Arnhem Schiphol

 • Haal en Brengservice Arnhem Schiphol

 • Taxi van Arnhem naar Schiphol

  Taxi Arnhem Schiphol heeft haal-en brengservice van en naar Schiphol.

  U wordt voor uw deur opgehaald en direct bij het vertrekhal afgezet, en indien gewenst begeleid door de chauffeur tot aan de incheckbalie. Onze taxichauffeurs staan doorgaans bij de meeting point van Schiphol Airport op u te wachten. Indien gewenst kunnen we u en/of uw klanten ophalen bij de aankomsthal of meeting point. We houden de vlucht aan de hand van de vluchtnummer in gaten zodat we op in kunnen spellen op eventuele vertraging of wanneer uw vlucht juist eerder land, zodat dat de taxi direct na u aankomst voor u klaar staat.

  Voor deze service rekenen we uiteraard geen extra kosten. De taxichauffeur wacht met een naambord van u, uw klant en/of bedrijf (logo) bij het aankomsthal of Meeting point. Uiteraard geldt deze service ook voor andere luchthavens.  

  Kinderzitje  

  Wanneer er een kleine kind meegaat kunt u zelf een kinderzitje meenemen waarin uw kind zich op zijn/haar gemak voelt. Indien gewenst zorgen wij gratis voor een kinderzitje.  

  Onze taxi´s zijn voorzien van een Isofix bevestiging.

  Boek hier direct een taxi naar Schiphol of een andere luchthaven gemakkelijk en snel of neem contact met ons op voor al uw vragen. 

 • BOEK EEN TAXI VAN/NAAR SCHIPHOL OF EEN ANDERE LUCHTHAVEN

WhatsApp Openen
1
Taxi Arnhem Schiphol, WhatsApp
Goedendag,
Waarmee kunnen we u van dienst zijn?
Call Now Button